×

Warning

The form #24 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség 2018. november 9-11. között határon túli óvodapedagógusok és alsós (alapiskolai) tanítók részére továbbképzéssel egybekötött találkozót szervez.

A rendezvény célja a magyar iskolaválasztás elősegítése, a külhoni magyar óvodák és iskolák kapcsolatépítésének elősegítése, az óvodapedagógusok és tanítók képzése, munkájának segítése, hatékonyság-javítás, illetve tartalmas és jó hangulatú együttlét.

A rendezvény 2018. november 9-én, péntek délután 16 órakor veszi kezdetét és 2018. november 11-én, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne:

Hotel Hőforrás (Hajdúszoboszló)

A találkozóra meghívott óvoda és iskola legfeljebb 2 fővel jelentkezhet. A Rákóczi Szövetség arra törekszik, hogy a tanév során megrendezésre kerülő találkozók valamelyikére meghívást kapjon minden, a Beiratkozási Programban érintett külhoni magyar óvoda és iskola.

A rendezvényen 150 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig.
  • aktív óvodapedagógusi vagy alsós tanítói státusz Erdély és Partium (Bihar megye, Máramaros megye, Dés és környéke, Beszterce és környéke, Torda és környéke, Alsó-Fehér megye), Kárpátalja (Felső-Tisza-vidék, valamint munkácsi és nagyszőllősi járás) bármely magyar nyelvű óvodájában, alapiskolájában.

A jelentkezési határidőt követően részletes információt és programot küldünk.

A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok).

A találkozóra a jelentkezők számától függően buszt indítunk.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Pandy Ritától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel: +36 30 578 4554; e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Jelentkezni 2018. október 26-ig az alábbi online űrlap kitöltésével lehet: