A Rákóczi Szövetség 2018. április 20-22. között harminckettedik alkalommal hirdeti meg ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzőjét.

A rendezvény célja az ifjúsági szervezetek kapcsolatépítésének elősegítése, a vezetők képzése, a szervezetek munkájának segítése, hatékonyság-javítás, tartalmas és jó hangulatú együttlét.

A rendezvény központi témája az ifjúság és az érték gondolat köré épül.

A rendezvény 2018. április 20-án, péntek délután 5 órakor veszi kezdetét és 2018. április 22-én, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne:

Alföld Gyöngye*** – Orosháza

5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Gyopárosi út 3.

A múlt év decemberi vezetőtanár találkozókon megfogalmazott javaslatot figyelembe véve, minden Kárpát-medencei ifjúsági szervezetünk meghívást kap az áprilisban megszervezésre kerülő középiskolás vezetőképzőre.

A találkozóra az ifjúsági szervezet 3 fővel jelentkezhet (két diák és egy tanár).

Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2018. április 13-ig az alábbi címen:

http://archiv.rakocziszovetseg.org/hu/jelentkezesi_lap_vezetokepzo_2018_tavasz_oroshaza

A rendezvényen 100 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul, illetve előnyt élveznek azok az iskolák, akik az idei évben még nem vettek részt vezetőképzőn.

A jelentkezési határidőt követően részletes információt és programot küldünk.

A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok).

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Csenger Orsolyától (tel:+36 30 322 32 93, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhető.