Továbbra is nagyon fontosnak érezzük hangsúlyozni az óvodapedagógusok és tanítók munkájának megbecsülését, azt, amit a gyermekek neveléséért és ezzel együtt a magyar iskolaválasztásért, illetve a magyar megmaradásért tesznek.

2021. február 19-én Balatoni Kata, Így tedd rá! programgazda, néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató ismét online képzést tart „Népi játék, néptánc az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában” témában külhoni óvodapedagógusoknak és tanítóknak.

A képzés során az Így tedd rá! program színes, tulipános módszertanát ismerhetik meg a résztvevők, mind elméleti, mind gyakorlati formában. Szó lesz a magyar kultúra intézményi megjeleníthetőségéről, a Kárpát-medence magyar oktatási intézményeiben és a diaszpóra hétvégi óvoda-iskola rendszerén belüli alkalmazhatóságáról is.

Természetesen a megszokott módon a sok játék, közös éneklés sem maradhat el!

 

(Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a februári képzés tartalma a külhoni óvodák és iskolák működéséhez igazodva zajlik. A magyarországi óvodapedagógusok és tanítók figyelmébe ajánljuk Balatoni Kata nekik szóló képzéseit a www.igyteddra.hu oldalon.)

 

A képzés időpontja: 2021. február 19., péntek 17 és 20 óra között (magyarországi idő szerint).

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni 2021. február 17. szerda 15 óráig lehet az alábbi űrlap kitöltésével:

A regisztrációs határidő lejárt.