A magyar képzó- és iparművészek műalkotás-értékesítési lehetőségeinek javítása, új, a magyar művészek alkotásai iránt érdeklődő vásárlóközönség megnyerése érdekében az Artotek hamarosan online közvetítő portált indít. A művészek és galériák számára lehetőség van a nyitó portfólióban való ingyenes megjelenésre és 3 hónapos ingyenes próbahasználatra. 

 Az Artotek online alkotóművészeti platform, mely közvetíti a művészek és galériák eladó művészeti alkotásait a vásárlóközönséghez.
… és milyen szolgáltatásokat nyújt?
Feltöltheted rá eladásra szánt alkotásaidat, adatokkal, leírással, fotókkal.
Feltöltheted rá galériád és művészeid profilját, melyben bemutathatod galériádat, művészeidet, eddigi kiállításaidat, katalógusaidat.
Nyújt még mást is?
Hogyne, például kiemelheted hirdetésedet, alkotói profilodat, így az érdeklődők a főoldalról könnyebben rádtalálnak, elmentheted mások hirdetéseit, a téged érdeklő hirdetésekre a paraméterek (korszak, stílus, téma stb.) hirdetésfigyelőt állíthatsz be, így az új hirdetéseket e-mailben automatikusan megkapod, e-mail-címed, telefonszámod megadásával kapcsolatba léphetsz érdeklődőiddel, vevőiddel. Érdeklődőidet honlapodra, közösségi oldaladra irányíthatod. 

Az induló ajánlatokért kattints az alábbi képek valamelyikére.