A Rákóczi Szövetség 2019. május 17-19. közötti hétvégén Felvidéki Sétát szervez meghívott középiskolai szervezetei számára.

A kirándulást azzal a céllal szervezzük, hogy a diákok jobban megismerjék Bodrogközt, ezen belül is II. Rákóczi Ferenc szülőházát Borsiban, Márai Sándor szülővárosát, Kassát. Ellátogatunk még többek között a kettévágott faluba, Nagyszelmencbe, a betléri kastélyba és a jászói apátságba is.

A kirándulásra meghívott szervezet 6 fővel jelentkezhet (5 diák és 1 tanár). A diákok minden esetben csak kísérő tanárral jelentkezhetnek és vehetnek részt a programon. A kirándulás résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, étkezés, programok).  A Rákóczi Szövetség utasbiztosítást nem köt, az indulás helyszínére való eljutás a résztvevőket terheli. A tervezett programot a mellékletben küldjük.

Jelentkezni elektronikus formában 2019. május 5-ig lehet.

Amennyiben szervezetük már regisztrált a KARON (KApcsolattartási Rendszer ONline) felületünkön és rendelkezik felhasználó névvel, illetve jelszóval, úgy kattintson az alábbi címre és regisztráljon a Rendezvények menüpontban:

Ha szervezetük még nem regisztrált a KARON felületünkre, kérjük, írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ezt követően megküldjük a szükséges adatokat.

A rendezvényen 100 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt. A jelentkezési határidőt követően részletes információt és végleges programot küldünk.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Pandy Ritától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel:+36 30 578 4554; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)