×

Figyelmeztetés

The form #66 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség az ősz folyamán 4 továbbképzéssel egybekötött találkozót szervez Kárpát-medencei óvodapedagógusok és alsós (általános iskolai) tanítók részére.

A rendezvények célja az óvónők és tanítónők munkájának megbecsülése, a magyar iskolaválasztás elősegítése, kapcsolatépítés, képzés.

 

Az 1. találkozó 2019. október 11-én, péntek délután 16 órakor veszi kezdetét és 2019. október 13-án, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne: Hunguest Hotel Forrás **** (Szeged)

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig (2019. szeptember 30.).
  • aktív óvodapedagógusi vagy alsós tanítói státusz Arad, Temes, Hunyad, Krassó-Szörény, Szeben megye, Csángóföld, illetve Vajdaság bármely magyar nyelvű óvodájában, általános iskolájában.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Szeleczki Mónikától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel: +30 323 3521; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A 2. találkozó 2019. november 8-án, péntek délután 16 órakor veszi kezdetét és 2019. november 10-én, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne: Hotel Magyar Király ****(Székesfehérvár)

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig (2019. október 28.).
  • aktív óvodapedagógusi vagy alsós tanítói státusz Nyugat-Felvidék (Pozsony és Nagykürtös között) bármely magyar nyelvű óvodájában, általános iskolájában.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Pandy Ritától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel: +36 30 578 4554; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A 3. találkozó 2019. november 22-én, péntek délután 16 órakor veszi kezdetét és 2019. november 24-én, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne: Hunguest Hotel Béke ****(Hajdúszoboszló)

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig (2019. november 11.).
  • aktív óvodapedagógusi vagy alsós tanítói státusz Kelet-Felvidék (Losonc és Nagykapos között) vagy Szatmár, Máramaros, Beszterce-Naszód, Fehér megye, valamint  Dés, Torda, Szászrégen környéke bármely magyar nyelvű óvodájában, általános iskolájában

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Pandy Ritától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel: +36 30 578 4554; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A 4. találkozó 2019. november 29-én, péntek délután 16 órakor veszi kezdetét és 2019. december 1-jén, vasárnap délben ér véget.

A rendezvény helyszíne: Hunguest Hotel Béke ****(Hajdúszoboszló)

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig (2019. november 18.).
  • aktív óvodapedagógusi vagy alsós tanítói státusz Bihar megye, vagy Kárpátalja bármely magyar nyelvű óvodájában, általános iskolájában.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Lőrinc Brigittától kérhető telefonon vagy e-mailen (tel: +36 1 201 3067; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

A találkozókra meghívott óvoda és iskola legfeljebb 2 fővel jelentkezhet. A Rákóczi Szövetség arra törekszik, hogy a tanév során megrendezésre kerülő találkozók valamelyikére meghívást kapjon minden, a Magyar iskolaválasztási Programban érintett külhoni magyar óvoda és iskola.

A rendezvényeken 150-200 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

A jelentkezési határidőt követően részletes információt és programot küldünk.

A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok).

A találkozóra a jelentkezők számától függően buszt indítunk.

 

Jelentkezni elektronikus formában  lehet a fent jelzett határidőig.

!!!FIGYELEM: Minden jelentkező csak a saját régiójának meghirdetett találkozóra jelentkezhet!!!