A Rákóczi Szövetség 2020-as programsorozatát Középiskolás Vezetői Fórummal indítja el, amelyre intézményenként 4 diák és 1 tanár jelentkezhet a Szövetség Kárpát-medence szerte működő középiskolai szervezetei részéről. A rendezvényen 300 főt tudunk vendégül látni a Kárpát-medence minden részéből. A hétvége során szeretnénk hangsúlyt fektetni a közösségi, csapatépítő programra, és nem utolsósorban a Szövetség idei ifjúsági programjainak, pályázatainak megtárgyalására is. Emellett a fiatalok városnéző vetélkedőn, színházi előadáson és más érdekes programokon vehetnek részt.

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2020. január 31. – február 2., Budapest

Jelentkezni elektronikus formában lehet 2020. január 23-ig (csütörtök) az alábbiak szerint.

Amennyiben szervezetük már regisztrált a KARON (KApcsolattartási Rendszer ONline) felületünkön és rendelkezik felhasználó névvel, illetve jelszóval, úgy kattintson az alábbi címre és regisztráljon a Rendezvények menüpontban:

Ha szervezetük KARON felületünkre még nem regisztrált, kérjük, írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ezt követően megküldjük a szükséges adatokat.

A résztvevők szállását, ellátását és programjainak költségét a Rákóczi Szövetség biztosítja. A hétvége részletes programját, a szállásra és utazásra vonatkozó tudnivalókat január 23. után küldjük.