Határokat átívelő összetartozás és rendhagyó megemlékezés II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulóján

A Rákóczi Szövetség az idei esztendőben rendhagyó módon, online felületein emlékezik a nagyságos fejedelemre, és igyekszik az ő szellemében erősíteni a magyar összetartozást.

A Rákóczi Szövetségnek közel harmincezer tagja van a Kárpát-medencében, és több ezer magyar gyökerű diákkal tart kapcsolatot a világ más pontjain Amerikától Ausztráliáig.

Tevékenységünket ugyanakkor nem szüneteltetjük, szeretnénk az online térben rendelkezésre álló eszközeinkkel minél inkább jelen lenni annak érdekében, hogy a Rákóczi Szövetség közössége, szimpatizánsai ne érezzék egyedül magukat és ebben a formában fejezzük ki nemzeti összetartozásunkat, emberi és baráti kapcsolatainkat.

Ne érezzük egyedül magunkat akkor sem, ha mozgásterünk korlátozott, ha a határok ideiglenesen bezáródtak körülöttünk. A következő napokban, hetekben az online térben szeretnénk tovább folytatni munkánkat, megszólítani mindenkit.

A Rákóczi Szövetség ebben az időben is szeretné felajánlani segítségét, barátságát, jóérzését.

Amint a lehetőségek engedik, folytatjuk a megszokott módon, addig is itt az online térben fogjuk össze a Kárpát-medencét.