×

Figyelmeztetés

The form #12 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség a Kárpát-medence valamennyi országában, magyar nyelven történelmet oktató tanárok számára, 21. alkalommal rendezi meg nyári történelemtanár táborát.

A tábor időpontja: 2018. július 16-21.

Helyszín: Gyöngyös, Károly Róbert Diákhotel

Jelentkezési határidő: 2018. június 15. (péntek)

A tábor célja, hogy a Kárpát-medencei történelem szakos tanárok, a témában színvonalas szakmai továbbképzésben részesüljenek. Arra is lehetőséget kíván biztosítani a rendezvény, hogy szoros emberi és szakmai kapcsolatok alakulhassanak ki a résztvevők között. A tábor résztvevőinek a szakmai programok, előadások mellett lehetőségük lesz kulturális programokon való részvételre.

A rendezvény költségeit (szállás, ellátás, programok) a Rákóczi Szövetség felvállalja a sikerrel pályázó tanárok számára, azonban a tábor helyszínén minden résztvevőtől 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk.

Meghívott előadóink között szerepelnek:

Garadnai Zoltán és Farkas Andrea (Magyar Nemzeti Levéltár), Géra Eleonóra (ELTE), Katona Csaba (MTA BTK Történettudományi Intézet), Oláh László (Pákozdi Katonai Emlékpark), Papp István (Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára)

Az idei évben szeretnénk lehetőséget adni az arra szívesen vállalkozó résztvevőknek, hogy egy általuk választott történelmi témáról tartsanak előadást legfeljebb fél óra időtartamban. Az előadás témáját a jelentkezési felületen kell megadni.

A rendezvényen összesen 100 résztvevőt tudunk vendégül látni, erre való tekintettel túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig.
  • aktív általános, vagy középiskolai történelem tanári státusz a Kárpát-medence bármely magyar tanítási nyelvű iskolájában.
  • az aktív tanári munkaviszony igazolása.

A további részletekről 2018. június 18. után értesítjük a jelentkezőket.

További információ Csizmadia Annától, a rendezvény főszervezőjétől kérhető (tel: +36 30 423 2940, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet: