×

Figyelmeztetés

The form #11 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség a Kárpát-medence valamennyi országában magyar nyelvet és irodalmat oktató tanárok számára hatodik alkalommal rendezi meg Kárpát-medencei Irodalomtanár Találkozóját.

A rendezvény időpontja: 2018. július 23-27.

Helyszín: Eger, Minaret Hotel

Jelentkezési határidő: 2018. június 15. péntek

A rendezvény célja, hogy a Kárpát-medencei magyar nyelv és irodalom szakos tanárok, a témában színvonalas szakmai továbbképzésben részesüljenek, megismerjék mind a magyarországi, mind a környező országok oktatási rendszerét, és arra is lehetőséget kíván biztosítani a rendezvény, hogy szoros emberi és szakmai kapcsolatok alakulhassanak ki a résztvevők között. A találkozó résztvevőinek a szakmai programok, előadások mellett lehetőségük lesz kulturális programokon való részvételre, továbbá a tervek között szerepel egy közös irodalmi kirándulás is.

A rendezvény költségeit (szállás, ellátás, programok) a Rákóczi Szövetség felvállalja a sikerrel pályázó tanárok számára, azonban a tábor helyszínén minden résztvevőtől 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk.

A jelentkezés feltételei és részletei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig
  • aktív általános, vagy középiskolai magyar nyelv és irodalom tanári státusz a Kárpát-medence bármely iskolájában
  • az aktív tanári munkaviszony igazolása

A rendezvényen összesen 80 főt tudunk fogadni, így túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt.

A további részletekről 2018. június 18. után értesítjük a jelentkezőket.

További információ Csizmadia Annától, a rendezvény főszervezőjétől kérhető (tel: +36 30 423 2940, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet: