A Rákóczi Szövetség 2019-ben egy időpontban és helyszínen rendezi meg Kárpát-medencei történelem és irodalom szakos tanári táborát, valamint ezzel párhuzamosan lehetőséget teremt a reál szakos tanárok számára is nyári kikapcsolódásra és szakmai továbbképzésre Kárpát-medencei pedagógustábora keretében.

 

A tábor időpontja: 2019. július 22-27. (hétfőtől-szombatig)

Helyszín: Sátoraljaújhely, Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont (3980 Sátoraljaújhely, Oremus út 10.)

 

Jelentkezési határidő: 2019. június 23. (vasárnap)

 

A tábor célja, hogy a Kárpát-medencei tanárok, irodalmi, történelmi, természettudományi és közéleti témákban színvonalas szakmai továbbképzésben részesüljenek. Arra is lehetőséget kíván biztosítani a rendezvény, hogy szoros emberi és szakmai kapcsolatok alakulhassanak ki a résztvevők között.

A rendezvény költségeit (szállás, ellátás, programok) a Rákóczi Szövetség felvállalja a sikerrel pályázó tanárok számára, azonban a tábor helyszínén minden résztvevőtől 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk.

A táborban a történelem, az irodalom és a reál szakos tanárok számára külön tematikus előadások, programok zajlanak, emellett a program részét képezik a közös kirándulások, kulturális programok.

A rendezvényen összesen 300 résztvevőt tudunk vendégül látni, erre való tekintettel túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

A jelentkezés feltételei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig.
  • aktív általános, vagy középiskolai tanári státusz a Kárpát-medence bármely magyar tanítási nyelvű iskolájában

 

Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2019. június 16-ig az alábbi címen:

 

https://www.rakocziszovetseg.org/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=49

 

A további részletekről 2019. június 17. után értesítjük a jelentkezőket. További információ Csizmadia Annától, a rendezvény főszervezőjétől kérhető (tel: +36 30 423 2940, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).