Pályázati Felhívás - Célalap Pályázat 2017

A Rákóczi Szövetség pályázatot hirdet a felvidéki 25 város és vidéke célalapja részére, 2017. évi programok finanszírozására. A pályázat elektronikus adatlapja a Rákóczi Szövetség honlapján érhető el: http://www.rakocziszovetseg.org/celalap_palyazat_2017

1. A pályázat célja
A pályázat célja, hogy anyagi támogatás révén elősegítse a 25 város és vidéke célalap 2017. évi programjainak megvalósítását.

2. A pályázat tárgya
Pályázni lehet 2017 év folyamán a célalap tevékenyégéhez kapcsolódó közösségi programok költségeire, különös tekintettel a Beiratkozási Programhoz kapcsolódó közösségi eseményekre, karácsonyi óvodai program, Gólyahír Program    

3. A támogatás formája és a rendelkezésre álló forrás mértéke
a) Rendelkezésre álló keretösszeg 10 millió forint, vissza nem térítendő támogatás formájában.
b) A kiírásra minden pályázó csak egy kérelmet nyújthat be, akár több programot is megjelölve, amelyre maximum 2000 EUR támogatás nyújtható.

4. A pályázók köre
A Rákóczi Szövetség 25 felvidéki város és vidéke célalapja.

5. Pályázatok benyújtásának követelményei
A pályázathoz az alábbi dokumentumok kitöltése és benyújtása szükséges:
a) Kitöltött és beküldött pályázati űrlap. A pályázati űrlap elektronikus úton tölthető ki a Rákóczi Szövetség honlapján.
b) A város és vidéke célalap mögött működő polgári társulás bejegyzését igazoló 6 hónapnál nem régebbi dokumentum másolatának csatolása elektronikus formában.
c) A pályázat részletes költségvetésnek csatolása elektronikus formában.                         

6. A pályázatban be kell mutatni
a) A pályázati tevékenység, program rövid leírását, végrehajtását, várható eredményeit
b) A program költségvetését

7. A pályázatok elbírálása
A Rákóczi Szövetség Elnöksége dönt a pályázatokról

8.  A pályázatok benyújtásának módja, helye és ideje
A pályázatokat elektronikus formában kell benyújtani a következő címen: http://www.rakocziszovetseg.org/celalap_palyazat_2017 
A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. november 6.

9.  A pályázat érvényességének vizsgálata
A pályázatok a beérkezését követően formai ellenőrzésre kerülnek, amely során a Rákóczi Szövetség a pályázat időbeni beérkezését, a szükséges dokumentumok-mellékletek meglétét, valamint a pályázónak a pályázat benyújtására való jogosultságát vizsgálja.

10. Az elbírálás határideje, pályázók kiértesítése
A Rákóczi Szövetség a pályázatokat 2017. november 10-ig elbírálja.  A döntésről a pályázók ezt követően elektronikus úton kapnak értesítést.

11. A támogatás folyósítása és felhasználása
A Rákóczi Szövetség a megítélt támogatást a szerződéskötést követő 10 munkanapon belül utalja át a támogatott által megjelölt bankszámlaszámra. A támogatott vállalja, hogy a támogatást 2017. december 31-ig felhasználja, a pályázatban megjelölt tervet megvalósítja és ezt tartalmi és pénzügyi beszámolóval alátámasztja.

12. A támogatás elszámolása és ellenőrzése
A támogatott a támogatás felhasználásáról a támogatási szerződésnek megfelelően és az abban meghatározott határidőig, 2018. január 31-ig köteles tartalmi és pénzügyi beszámolót küldeni a Rákóczi Szövetség részére a program megvalósulásáról.

13. Pályázatokkal kapcsolatos információ:
Katona Csilla
telefon: 0036-1/201 30 67, fax: 0036-1/212 8891,
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.