A Rákóczi Szövetség hetedik alkalommal hirdeti meg középiskolás ifjúsági szervezetei számára a „Délvidéki Utazás” elnevezésű programját.

A program célja: a délvidéki városok, várak magyar vonatkozású kulturális és történelmi emlékhelyeinek felkeresése és megismerése. Mind e mellett fontosnak tartjuk, hogy a Kárpát-medencei ifjúsági szervezeteink diákjai megismerjék egymást és egy jó hangulatú hétvégét töltsenek el közösen.

A kirándulás időpontja: 2018. április 13-15. (péntek, szombat, vasárnap)

A három napos kirándulás autóbusszal történik.

Egy szervezet 6 fővel jelentkezhet (5 diák és egy tanár). A diákok minden esetben csak kísérő tanárral jelentkezhetnek és vehetnek részt a programon.

Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt. Részletes információkat a jelentkezést követően küldünk.

Jelentkezési határidő: 2018. március 30. (péntek)

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet:

http://www.rakocziszovetseg.org/hu/jelentkezesi_lap_delvideki_utazas_2018

kiránduláson térítésmentesen vehetnek részt a kirándulók. Az utazás, szállás, ellátás, belépők költségét a Rákóczi Szövetség magára vállalja. (Az egyénileg intézendő utasbiztosítást és az indulás helyszínére történő eljutást a résztvevők maguk állják!) A kirándulás magyarországi, felvidéki és kárpátaljai résztvevői 2018. április 13-án, pénteken 7 órakor indulnak Budapestről, a délvidéki diákokkal Szabadkán találkoznak.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Csenger Orsolyától +36 30 322 32 93-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.