A Rákóczi Szövetség délvidéki szervezeti kapcsolatainak és tevékenységének megerősítése érdekében szűk körű tanácskozást szervez 2017. november 24-26. között a törökbecsei Tiszavirág Szállodában (http://www.tiskicvet.com/). A találkozóra a délvidéki helyi és ifjúsági szervezeteink vezetőit várjuk, szervezetenként három személyt. A középiskolai szervezetek esetében a tanár vezetőt/vezetőket várjuk a rendezvényre.

A találkozó célja, hogy a Rákóczi Szövetség délvidéki tevékenységeit hatékonyabbá, összehangoltabbá és eredményesebbé tegye, illetve az itteni szervezetek vezetőinek emberi és szakmai együttműködését erősítse.

Az összejövetel 2017. november 24-én, pénteken 18 órakor veszi kezdetét és november 26-án, vasárnap délben ér véget. A résztvevők költségeit a Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, igény esetén útiköltség).

Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2017. november 10-ig (péntek), az alábbi címen:

http://www.rakocziszovetseg.org/hu/jelentkezesi_lap_delvideki_regionalis_talalkozo_2017

A jelentkezést követően részletes információkat küldünk.
Amennyiben valamilyen okból nem tud eleget tenni a meghívásnak, arra kérjük, hogy delegáljon maga helyett egy alkalmas személyt.

További információval állunk szíves rendelkezésre, Nagy Domonkos István (tel: +36 30 428 5066; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) munkatársunkkal együtt.