×

Figyelmeztetés

The form #85 does not exist or it is not published.

 

A Rákóczi Szövetség a koronavírus járványra és az amiatt Magyarországon és a szomszédos országokban elrendelt korlátozásokra, tilalmakra tekintettel húsvétig (2020. április 12.) elhalasztja meghirdetett közösségi programjait, utazásait. Ennek értelmében későbbi időpontban valósul meg a március 27-28-ra összehívott kárpátaljai tanácskozásunk is. 

Megértésüket kérve és megköszönve!

Üdvözlettel,

Budapest, 2020. március 11.

Csáky Csongor s.k.,
a Rákóczi Szövetség elnöke

 

 

A Rákóczi Szövetség kárpátaljai szervezeti kapcsolatainak és tevékenységének megerősítése érdekében egy szűk körű tanácskozást szervez 2020. március 27-28. között Makkosjánosiban, a Helikon Hotelben.

A találkozón szeretnénk vendégül látni a Kárpátalján már elindított Magyar Iskolaválasztási Programunk szervezőit, valamint a kárpátaljai helyi és ifjúsági szervezeteink vezetőit, szervezetenként két személyt. A középiskolai szervezetek esetében a tanár vezetőt/vezetőket várjuk a rendezvényre.

A találkozó célja, hogy a Rákóczi Szövetség kárpátaljai tevékenységeit hatékonyabbá és eredményesebbé tegye, illetve partnereink emberi és szakmai együttműködését erősítse.

Az összejövetel 2020. március 27-én, pénteken 18 órakor veszi kezdetét és március 28-án szombaton délután ér véget.

A résztvevők költségeit a Szövetség felvállalja (szállás, ellátás).

A jelentkezést követően részletes információkat küldünk.

További kérdései esetén központi irodánk munkatársai állnak szíves rendelkezésükre!

Jelentkezni 2020. március 9-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet: