×

Figyelmeztetés

The form #136 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség nagyon sajnálja, hogy az idei ősszel nem valósulhattak meg a korábbi években hagyománnyá vált hétvégi óvónő és tanító találkozók.

Nagyon fontosnak érezzük hangsúlyozni  a pedagógusok munkájának megbecsülését, azt, amit a gyermekek neveléséért és ezzel együtt a magyar iskolaválasztásért, illetve a magyar megmaradásért tesznek.

A hagyományt és a kapcsolatot szeretnénk fenntartani. Fogadják szeretettel Takaró Mihály irodalomtörténész előadását, gondolatait, amelyet az alábbi videóban hallgathatnak meg.

 
 
 

 

Ezzel együtt szeretnénk figyelmükbe ajánlani Balatoni Kata néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató online képzését, melynek témája az Advent. 

A program során a Karácsony csodáját, az adventi időszak misztikus sodrását, a magyar kultúra valódi tárházát, és az óvodában való megjeleníthetőségét tárják fel. Előtérbe kerül András, Mikulás, Luca, Gyurka, Panna varázslatos világa, Karácsony, István, János és az Aprószentek is. Mindezt sok történettel, gyakorlattal, mondókával, dallal, játékkal, táncos feladatokkal, fejlesztési lehetőségekkel, forgással és lecsendesedéssel.

 

A képzés időpontja: 2020. december 11., péntek 17 és 20 óra között.

A regisztrációt követően megküldjük a részvételhez szükséges információkat.

Regisztrálni 2020. december 9. szerda 20 óráig lehet.

A képzésre regisztrálni kell az alábbi felületen.