A Rákóczi Szövetség 2019. március 1-3. közötti hétvégén Középiskolás Vezetői Fórumot szervez a középiskolai szervezetei tanár és diák vezetői számára. A múlt év végi vezetőtanár találkozóink alkalmával megfogalmazott javaslatokat és kéréseket figyelemebe véve szerveződik a hétvégi fórum.

A fórum témái: tájékoztatás az új és kibővült középiskolás programokról, rendezvényekről és pályázati lehetőségekről. Tájékoztatás az újonnan létrejövő Rákóczi Pontok működéséről. A Szövetség elektronikus felületeinek, applikációjának bemutatása.

A rendezvény 2019. március 1-jén, péntek délután 5 órakor veszi kezdetét és 2019. március 3-án, vasárnap délben ér véget. A tervezett programot mellékelten küldjük.

A rendezvény helyszíne:                             Budapest

A találkozóra meghívott ifjúsági szervezet 3 fővel (egy tanár és két diák) jelentkezhet. A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, étkezés, programok). A jelentkezők számától és lakhelyétől függően igyekszünk az utazás szervezésben segíteni.

Jelentkezni elektronikus formában lehet 2019. február 21-ig.

Amennyiben szervezetük már regisztrált a KARON (KApcsolattartási Rendszer ONline) felületünkön és rendelkezik felhasználó névvel, illetve jelszóval, úgy kattintson az alábbi címre és regisztráljon a Rendezvények menüpontban:

https://admin.rakocziszovetseg.org

Ha szervezetük KARON felületünkre még nem regisztrált, kérjük, írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ezt követően megküldjük a szükséges adatokat.

 

A rendezvényen 300 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul. A jelentkezési határidőt követően részletes információt és végleges programot küldünk.

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Csenger Orsolyától kérhető (tel:+36 30 322 32 93; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).