2020. évi ifjúsági programsorozatát Középiskolás Vezetői Fórummal indítja a Rákóczi Szövetség Budapesten január 31. és február 2. között.

A hétvégi rendezvény programjába 550 diák kapcsolódik be, annak a 300 Kárpát-medencei iskolának a képviseletében, ahol a Szövetségnek középiskolai szervezetei működnek.

A Középiskolás Vezetői Fórum azzal a céllal valósul meg, hogy a diákok megvitassák a Szövetség idei ifjúsági programjait és pályázati lehetőségeit. A hétvége során kiemelt szerepet kapnak a közösségi, csapatépítő programok, emellett a fiatalok színházi előadáson, parlamenti látogatáson és további érdekes programokon vehetnek részt.

A rendezvényt január 31-én, pénteken 17 órakor a Budapesti Műegyetemen Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter nyitja meg. A program részét képezi szombaton 14 órakor a Kossuth téri Rákóczi-lovasszobor előtt a Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódó élőkép bemutatása is. Ezt követően az Országházban Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke fogadja a több mint félezer középiskolást.

A rendezvény programjáért kattintson ide. 

Köszönjük, ha hírt adnak a rendezvényről!