A Kárpát-medencei magyarságért tevékenykedő Rákóczi Szövetség idén 26. alkalommal rendezi meg Gloria Victis Kárpát-medencei Ifjúsági Találkozó és Történelmi Vetélkedő elnevezésű rendezvénysorozatát, amely alkalmat biztosít az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének felidézésére, az akkori hősök által ránk hagyott örökség ápolására.

A rendezvénysorozat 2018. október 21-23. között kerül megrendezésre Budapesten.

Ünnepségünkön, mely a forradalmat elindító magyar ifjúságnak állít emléket, közel kétezer határon túli és magyarországi egyetemista és középiskolás vesz részt, kifejezve a mai magyar fiatalság tiszteletét a világtörténelmet író elődeinek, hogy soha nem feledi felelősségét a nemzet szabadságának megőrzésében. Reményeink szerint a megemlékezés hangulata alkalmat ad ennek átérzésére, biztosítva egyúttal a határok szabdalta magyar nemzet lelki egységének erősítését is.

A Rákóczi Szövetség a résztvevők Budapestre történő utazását, szállását, étkezését és programjait a rendezvény ideje alatt biztosítja.

A jelentkezési lapot hiánytalanul kérjük kitölteni! Kérjük Önöket, hogy csak olyanok jelentkezését továbbítsák, akik a rendezvény egészén részt tudnak venni. A jelentkezés egyúttal annak vállalását is jelenti, hogy a jelentkező minden, az ünnepséghez kötődő eseményen részt vesz. A résztvevők jelenlétéért a csoportvezetők felelnek!

További információért forduljanak a Rákóczi Szövetség rendezvényszervezőjéhez, Aradi Márkhoz (+36 30 590 1845, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy a Központi Iroda elérhetőségein. Az utazással kapcsolatban telefonon és e-mail útján értesítjük Önöket.

Jelentkezni 2018. október 12-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Általános adatok - 1 oldal/4 oldal

Gloria Victis 2018 - egyetemista jelentkezők

Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, válassza ki az országot!
Érvénytelen településnevet adott meg!
Kérjük, érvényes címet adjon meg!
Érvénytelen irányítószámot adott meg!
Kérjük, adja meg születési helyét!
Kérjük, érvényes dátumot adjon meg! Formátum: ÉÉÉÉ.HH.NN.
Kérjük, csak a következő karaktereket használja: + - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Érvénytelen e-mail címet adott meg!
Kérjük, adja meg, mely szak(ok)on tanul.
Invalid Input
Kérjük, válassza ki az országot!
Kérjük, csak a következő karaktereket használja: + - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Érvénytelen e-mail címet adott meg!
Kérjük, írja be a következő betűket
Nem megfelelő értéket adott meg!