×

Figyelmeztetés

The form #13 does not exist or it is not published.

A Rákóczi Szövetség középiskolai szervezeti kapcsolatainak és tevékenységeinek megújítása, megerősítése érdekében, illetve a decemberi tatai és hajdúszoboszlói tanácskozások értelmében iskolavezetők és a Szövetség ifjúsági szervezeteit vezető tanárok részére első alkalommal rendezi meg Vezetőtanár Táborát.

A rendezvény időpontja: 2018. augusztus 6-10.

Helyszín: Királyszállás Erdei Pihenőpark (Várpalotától 5km-re)

Jelentkezési határidő: 2018. június 15. péntek

A Tábor célja, hogy a Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei középiskolai tevékenységeit hatékonyabbá, összehangoltabbá és eredményesebbé tegye, illetve a középiskolai szervezetek vezetőinek emberi és szakmai együttműködését erősítse. A tábor programjában műhelymunkák, szakmai- és kulturális előadások, kirándulások és aktív pihenés szerepel.

A részvétel költségeit (szállás, ellátás, programok) a Rákóczi Szövetség felvállalja a jelentkező tanárok számára, azonban a tábor helyszínén minden résztvevőtől 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk.

A jelentkezés feltételei és részletei:

  • a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig
  • A Rákóczi Szövetség ifjúsági szervezetével rendelkező középiskolában iskolavezetői beosztás vagy vezetőtanári tevékenység

A rendezvényen összesen 90 főt tudunk fogadni, így túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt. A táborba minden középiskolából legfeljebb 2 főt tudunk fogadni.

A további részletekről 2018. június 18. után értesítjük a jelentkezőket.

További információ Csizmadia Annától, a rendezvény főszervezőjétől kérhető (tel: +36 30 423 2940, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehet: