Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Rákóczi Szövetség az idei nyáron összesen 4 500 fiatal számára biztosít üdülési lehetőséget Sátoraljaújhelyen. E programsorozat kiemelt része Összmagyar Egyetemi Tábor, melybe 450 résztvevőt várunk Kárpát-medence szerte működő szervezeteink képviseletében. A rendezvény programja során a fiatalok workshopokon, történelmi és közéleti előadásokon, kassai kiránduláson, sportprogramokon, koncerten vehetnek részt.

 

A tábor időpontja: 2019. augusztus 21-25. (2019. augusztus 20. - 0. nap)

A tábor helyszíne: Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont (Korábbi Várhegy Üdülő – Sátoraljaújhely, Oremus út 10.)

Létszám: Összesen 450 résztvevőt tudunk vendégül látni, így túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul. A táborba 17-29 év közötti egyetemisták jelentkezhetnek. 

Utazás: A Szövetség az utazáshoz autóbuszt szervez (Délvidék, Erdély, Partium, Kárpátalja, Felvidék, Magyarország különböző pontjairól.)

Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2019. július31-ig (szerda) az alábbi címen:

 

https://www.rakocziszovetseg.org/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=50

 

A résztvevők költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok), de 2000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk valamennyi résztvevőtől.

 

További információt a jelentkezési határidő után küldünk. Kérdésével, észrevételével forduljon központi irodánkhoz, vagy Katona Flóra, kommunikációs munkatársunkhoz (+36 30 167 6268, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).